Oslavy

Plánujete oslavu či párty? Jsme připraveni splnit každé vaše přání. Nabízíme široký sortiment dekoračního a zábavního zboží, které dotvoří atmosféru každé oslavy. Vypusťte se svými hosty pár lampionů štěstí, vyzkoušejte si legrační kloboučky nebo uspořádejte pro své potomky maškarní ples s 3D maskami, které si děti samy vymalují a nafouknou. Ke slavnostní dekoraci místností vám můžeme nabídnout nafukovací balónky (máte možnost si je u nás nechat potisknout textem či obrázky podle vlastního výběru), girlandy, kokardy, konfety, svítící samolepky či dekorační spreje a šablony.

girlandy2v

Na oslavě narozenin nesmějí chybět veselé dortové svíčky a vtipná přáníčka. Párty pod širým nebem se zase neobejde bez okrasných napichovátek, paraplíček, barevných ubrousků či jednorázového party nádobí, včetně talířků, barevných kelímků a plastových příborů.

svky

K oslavám Vánoc a Velikonoc nabízíme celou škálu dekoračních papírů, svíček, ozdobných celofánových sáčků či dárkových krabiček, tašek, stužek, mašlí, okrasných lýk a samozřejmě odpovídajících pohlednic a přání.

Ruční přání - každé je originál

Kromě toho si u nás vyberete neobyčejné a praktické dárky pro děti i dospělé. Ty malé překvapíte například sadami barev na sklo či veselými děrovačkami ke zdobení rožků sešitů, výkresů, diplomů nebo památníků. Těm velkým zase udělá radost luxusní plnicí pero s gravírovaným jménem, logem či věnováním.

LAMPIÓN S DRŽÁKEM A ŽAROVEČKOU

888598

LEDOVÉ FONTÁNY NA DORT

kz_ftz2

Vyhledávání

Kde nás najdete

RESPE, spol. s r.o.

Pekařská 28
Brno, 602 00
Otevírací doba:
Po - Pá: 8.30 – 17.00

Více »

Naši partneři